Olcsón szeretnél külföldre utazni? Autóval – Repülővel  – Busszal?
Akár tízezreket is spórolhatsz, ha jól választod meg az utazás módját. Segítünk eligazodni a nagy kérdésben! Már csak 1 kérdés maradt: Becsomagoltál már?

Fontos! Az áraink mindig a busszal történő utazásra vonatkoznak! Ha autóval, repülővel utazol, az utazási irodától kérhetsz egyéni ajánlatot!

Utazási lehetőségek:

Több féle lehetőséged van, hogy Neoi Poriban a Party Nyaraláshoz csatlakozz, rugalmasak vagyunk!

1. Utazhatsz modern, légkondicionált, autóbusszal, ahol már utazás közben jó hangulat szokott kibontakozni, és a nyaralótársaiddal is ismerkedhetsz. Jelentkezési sorrendben lehetőséged van kiválasztani hol szeretnél ülni a buszon. Az út során körülbelül 3,5-4 óránként megállunk 20-25 perc technikai szünetre, különböző nagyobb benzinkutaknál, ahol lehetőséged van akár étkezni is. Az autóbuszon is működik büfé, ahol kávét, cappuccinot, vizet,üdítőket és söröket vásárolhatsz. A buszon filmeket vetítünk a különböző fakultatív programokról, így már itt eldöntheted melyiken szeretnél majd részt venni. Nagyon szép helyeken megy végig a busz, lehet nézelődni, enni-inni, zenét hallgatni, beszélgetni, olvasgatni… Este pedig filmezünk, így hamar el is telik az idő… Éjszaka egy kis alvás és már ott is vagyunk.
Indulással és egyéb technikai információkkal kapcsolatos adatokat az Anett Tours oldalán találod meg.

2. Ha egyénileg szeretnél utazni, akkor a saját tempódban autóval is jöhetsz. Érkezésedet 13-án délelőttre időzítsd!Az út Budapestről pihenőkkel együtt körülbelül 12 óra.

3. Amennyiben nincs lehetőséged egy egész hetet velünk tölteni, de egy őrületes hosszú hétvégére vágysz, a lehető legjobb helyen jársz! De akkor is ,ha szeretnél előtte vagy utánna egy kicsit pihenni,hogy ráhangolódj vagy levezesd a nyaralást! A repülőjegyed magad tudod megvásárolni, a transzferre és szállásra az utazási irodánál kapsz egyéni ajánlatot, attól függően hány napot töltesz velünk!
A Wizz Airnek is van járata Thessalonikibe a nyaralásra időzítve. Az utazási irodával tudsz egyeztetni szállásról az adott időpontra.