Vasárnap reggel busszal utazunk délre, Volos városka festői kikötőjébe, ahol Kostas Kapitány hajójára szállunk és első állomásunkig, a csodálatos Skopelos szigetig meg sem állunk! A három szintes hajó legfelső fedélzetén DJ Feree és csapata rendezkedik be, hogy egész úton a legmenőbb slágerekre bulizhass és táncolhass, vagy egyszerűen csak élvezheted az utazást az Égei-tenger csodálatos szigetei között. Megcsodálhatod a páratlan, festői szépségű környezetet, vagy ahogy a delfinek kísérik a hajónkat!

– A hajóút során szebbnél szebb helyeken kötünk ki, akár egy lakatlan szigeten is
– Ugorj fejest a tengerbe a hajó tetejéről!
– Páratlan hangulat, az út alatt magyar DJ-k pörgetik a szuper zenéket
– A sziget tengerparty beach bárjában már délután táncolhatunk, bulizhatunk, strandolási lehetőség
– Tanulj meg zorbázni a hajóskapitánnyal, aki a legügyesebbeket Metaxával díjazza

Skopelos

Skopelos fenyőfákkal borított, természeti csodákban bővelkedő sziget. A „Mamma Mia” szigetnek is hívják, mivel itt forgatták a film nagy részét. Skopelos szigetére érkezve szabad program keretében érdemes bejárni a kis szigetet, és felfedezni csodáit.

A hangulatos kis sziget keskeny utcáiról, finom olivaolajáról, mézéről, valamint csodás strandjairól híres. A sziget nagy részét kényelmes sétával be lehet járni, melynek során viszonylag sűrűn kis templomokat és kolostorokat lehet találni.

Hangulatos kis éttermekben lesz lehetőség ebédelni, de vásárolgatni is tudsz! Természetesen a strandé lesz a főszerep. A sziget egyik híres party beach-én fürdőzhetsz, bulizhatsz, táncolhatsz…vagy csak lazulhatsz a baldachinos parti pihenők egyikében.

Türkiz zöld tenger, arany homok és felejthetetlen strand élmény vár rád!  A strandolás után indulunk vissza Volosba.

Hajóutunk során végig garantált a jó hangulat, a mókás játékok, a remek zenék, vendégeink a DJ pult mellett élvezhetik a zenét, a partyfotósok pedig a partyhajó legjobb pillanatait fogják megörökíteni. Nei Poriba várhatóan vasárnap késő este érkezünk vissza. A parton vár ránk a busz, és indulunk vissza Neoi Poriba.

A partyhajó ára: 48€